top of page
Recent Posts
Featured Posts

28/4/2019 Verslag feestelijke boekvoorstelling op 5 april van "Ava Miller en ik" in Gent

Wat een belevenis om een echte voorstelling te maken. Eeuwig doorzinderde dank aan: Benjamin Glorieux voor de onwaarschijnlijke muziek die hij componeerde met het gevleugelde boek in de hand en die hij virtuoos opvoerde, èn voor het idee van de tegendraadse zaalsetting, Francis Carron voor het schrijven en opvoeren van de bijtende, op Ava Miller en ik geïnspireerde monoloog 48 soorten eenzaamheid, Kees Ruys (Auteur van oa. prachtige reisverhalen) voor de ontroerende inleiding, Peter De Rijk (Hoofdredacteur Indeknipscheer) voor de feilloze presentatie vol humor, Gert Brouns (Limerick) voor de efficiënte boekverkoop en ondersteuning, David De Coster (De Zuivelarij) voor de innovatieve Labneh snack en het Geuzenhuis voor de schitterende locatie.

Herbeleef of beleef voor de eerste keer het hele gebeuren, met dank aan Peter Maes!

Interview door Peter De Rijk

Benjamin Glorieux, geïnspireerd door Ava Miller en ik, Michael McGlynn en Ledwidge

Monoloog '48 soorten eenzaamheid' van en door Francis Carron

Het dankwoord dat menigeen een lach ontfutselde vind je hier: Dankwoord

Een andere voorstelling meemaken? Kijk hier voor voorstellingen.

Ava Miller en ik is overal te koop, maar ga vooral eens binnen bij boekhandel Limerick in Gent en Standaard boekhandel in Zele en Sint-Niklaas.

Op Spotify vind je een publieke speellijst met de muziek die me gezelschap hield tijdens het schrijfproces: "Ava Miller"

Taking AM all the way! Dus delen mag, graag zelfs! Net als het internet bombarderen met lezersrecensies of, laat me gewoon weten wat je ervan vond.

Hartelijke groet,

Kristien

Search By Tags
bottom of page