top of page

is

in woord

"Skipping over the ocean like a stone"

Zo wil ik schrijven: veel afstand afleggen, proberen op te stijgen, ver te vliegen, alles te zien, alles te begrijpen, innig lief te hebben en dan, in vrije val plots een detail te grijpen dat door merg en been gaat.

 

​III 

Hoe (over)leeft de mens in de wereld? Dat is de vraag die ik altijd opnieuw stel, ik zoek naar levenslust en zwarte sneeuw en naar hoe het allemaal zit, naar het heilige, het goddelijk in de wereld. Voor de zoekende mens die het licht niet vindt voel ik heel veel liefde, maar hem redden doe ik niet in mijn verhalen.

II   

 

Ik hou van echte helden, Griekse verhalen, verwaarloosde olijfgaarden, elke Ford Mustang van voor 1986, en elke Toyota Hilux van voor 1999, Johnny Cash, Steve Mc Queen, Alexander Skarsgård (dat is nieuw), Alien, Zarathustra, de Amerikaanse white trash cultuur met inbegrip van de muziek, gospel en blues, verse kruiden, spreeuwen als ze met meer dan duizend zijn, God, Kate Winslet, Vivien Leigh, John Steinbeck, Gerard Reve, Bach, Petra De Sutter, Jasperina De Jong, The Walking Dead, True Blood, bittere sla uit de tuin, Toni Morrison, on the road zijn, Andy Warhol, de theatrale persoonlijkheid van Connie Palmen, nederlandstalige hiphop, Orval, (zowel de drank als de plek), enzovoort,... het leven zoals het is.

IV 

Ik ben advokaat geweest en teaching fellow en heu... ook hr manager en nu werk ik als loopbaanbegeleider voor mensen met ADHD en voor breed- en hoogbegaafden.

in beeld

bottom of page