top of page
Recent Posts
Featured Posts

De avond is gemakkelijkLiever luisteren? A N C H O R I S P O T I F Y


Ik zit aan mijn bureau en breek me zachtjes het hoofd om mijn ontdekking van het moment op papier uitgelegd te krijgen. Winterregen teistert het glazen dak boven me. Verder is het is stil in ons huis.


Zoals bijna iedereen in Vlaanderen, wil ik dolgraag een gevierd en excellent schrijver worden. Omdat ik geen neerlandicus ben, maar een mislukte jurist (die moeten ook kunnen schrijven, maar dat is toch niet hetzelfde) en het manifest te laat is om alsnog naar de universiteit te trekken voor het behalen van de master in kwestie, besloot ik om tot zelfopvoeding over te gaan. Daartoe bestelde ik in èèn klap alle boeken van gelauwerde auteurs van de laatste jaren. Door de macht van de grote getallen aan te wenden hoopte ik uit te vissen waaruit groot literair succes gemaakt is.