top of page
Recent Posts
Featured Posts

19/03/19 - Interview voor Arcturus


https://www.arcturus.be/interview-met-kristien-de-wolf-over-haar-boek-ava-miller-en-ik/

Om het met de woorden van Kristien te zeggen “Dit boek is er op vele manieren gekomen dankzij Eric Schneider en Arcturus. Niet alleen het feit dat ik eraan begonnen ben, maar zelfs het initiële idee. Ik citeer Eric na een sessie delenwerk: “ziezo, en als er mensen onder jullie zijn die de ambitie hebben een roman te schrijven, die kunnen direct met hun subpersoonlijkheden aan de slag”. Hij zei er niet bij: want die vechten altijd, maar dat is natuurlijk de realiteit en waarom het zo dankbaar is dit in een boek te doen. Ik had toen gewerkt met een engeltje en een duiveltje. Zegt genoeg!”

Is het altijd een droom van je geweest om een boek te schrijven?

Het wa