top of page

Wed, May 01

|

Herzele

Goedgeboekt - literair festival

Op woensdag 1 mei 2024 organiseert ’t Uilekot het jaarlijkse Boekmei met een strip- en boekenmarkt, literair café (auteurslezingen in ons boekencafé) en ter afsluiting een concert.

Tickets are not on sale
See other events
Goedgeboekt - literair festival
Goedgeboekt - literair festival

Time & Location

May 01, 2024, 2:00 PM – 6:00 PM

Herzele, Groenlaan 41, 9550 Herzele, Belgium

About the event

Op woensdag 1 mei 2024 organiseert ’t Uilekot het jaarlijkse Boekmei  met een strip- en boekenmarkt, literair café (auteurslezingen in ons  boekencafé) en ter afsluiting een concert.

PROGRAMMA:

10u00 – 18u00: Tweedehands Strip- en boekenmarkt

Standhouders kunnen zich nog inschrijven via deze weblink hier.

14u00 – 18u00: Auteurslezingen * Kristien De Wolf ~ Roman ‘Mooie Jo‘: een portret van andersgeaard zijn in de seventies * Anton Jäger ~ Columnist bij De Morgen en auteur van o.a. ‘Kleine anti-geschiedenis van het populisme‘ en ‘Des te erger voor de feiten‘ * John Vandaele ~ Boek ‘De melkboer en de geschiedenis

15u00 – 18u00: Boekencaravan

De Boekencaravan parkeert zich aan ’t Uilekot en leest voor aan kleine kaboutertjes.

17u30 – 19u00: Eetkraam

19u00: Concert

Dagticket (incl. concert): €25. Inkom per auteurslezing en/of concert (incl. snacks): €9 Reserveren voor een auteurslezing is aangeraden, via www.uilekot.org/contact De reservatie is in orde na bevestiging. Ons café is toegankelijk voor  rolstoelgebruikers, maar je geeft ons best een seintje op voorhand.

Dit is een activiteit met de steun van Literatuur Vlaanderen en de Vlaamse Overheid en in kader van het leesbevorderingsproject Goed Geboekt.

Share this event

bottom of page