top of page
Recent Posts
Featured Posts

Ben jij een model?


Ben je iemand die iets heel goed kan? Iets wat mensen graag zouden kunnen nadoen, maar dat je hen onmogelijk kan uitleggen? Dan ben je een gedroomd model en wil ik graag soort foto van je maken. Niet van hoe je eruitziet, maar wel van hoe je doet waar je zo goed in bent. Een beetje zoals Mijnheer Gwyn, voor wie het boek gelezen heeft.

Omdat ik weet dat mensen zoiets helemaal niet gemakkelijk van zichzelf zeggen, draai ik het om. Ken je iemand die iets kan wat jij ook graag zou kunnen? Laat het me weten. Ik ken een manier om uit te vissen hoe jouw model het voor elkaar krijgt. Het resultaat van deze 'foto-shoot' is een geschreven foto van jouw model en van jezelf, die je in staat stelt op een gemakkelijker manier van je model te leren. De ervaring is ook heel fijn voor het model zelf. Zo komt hij of zij eindelijk aan de weet hoe dit speciale talent in elkaar zit.

Laat van je horen!

Search By Tags
bottom of page