May 16, 2019

May 16, 2019

December 21, 2018

December 7, 2018

June 18, 2018

Please reload

Recent Posts

Held

May 16, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Beyond will power

April 1, 2015

Beyond Will Power, een boek geschreven Alexander Loyd, Ph.D. is een aanrader, maar mij heeft het tegelijk ook enorm op de zenuwen gewerkt. Misschien zegt dat meer over mij dan over het boek, maar door mijn lens is het een van die boeken waarin enkele interessante nieuwe inzichten verborgen zitten, maar helaas wel onder een berg zeer Amerikaans aandoende ballast. Eens daar liefdevol abstractie van gemaakt is het toch de moeite. Wel eerder voor mensen die al een tijdje met bewustzijnsontwikkeling bezig zijn. Het boek geeft ook toegang tot een interessante test, die je ook kan doen door je te registreren op www.beyondwillpowernow.com Het levert je een 16 pagina's lang goed gedocumenteerd groeitraject op.

 

 

Please reload